Ακολουθήστε μας:

logo
Menu

Ο ΕΣΔ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΣΕΕ “FUTURE OF RETAIL”

Ο Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου παρευρεύθει στο 1ο Συνέδριο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) με τα μέλη του ΔΣ Κα Γαλαίου,

Κα Στρατάκη και Κο Πίλτση και ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές για τη πρόσκληση αυτή.

Το συνέδριο με το τίτλο <FUTURE OF RETAIL> είχε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες γύρω από το βασικό του άξονα που ήταν το μέλλον του εμπορίου στη ψηφιακή εποχή που ζούμε. Εάν θα προσπαθούσαμε με μία λέξη να το χαρακτηρίσουμε θα λέγαμε ότι ήταν εκπληκτικό!!! Ενότητες όπως “ψηφιακές τεχνολογίες που αλλάζουν το λιανικό εμπόριο”,”χαρακτηριστικά των Millennials”,”το φυσικό κατάστημα του μέλλοντος”,”λιανικό εμπόριο και βιώσιμη ανάπτυξη”,”νέες τάσεις στις πληρωμές” και πολλά άλλα παρουσιάστηκαν εξαιρετικά από έλληνες και ξένους ομιλητές!!! Απεικόνισαν εξαιρετικά τη κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο λιανικό εμπόριο και τη πρόκληση που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα καταστήματα λιανικής στη ψηφιακή εποχή που ζούμε η οποία ραγδαία αυξάνεται.

Επειδή στο Δήμο μας  δραστηριοποιούνται  πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις που έχουν καταφέρει να επιβιώσουν όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια της κρίσης ο Εμπορικός Σύλλογος θα φροντίσει να μεταφέρει σε όλους τη γνώση που έλαβε από το συνέδριο αυτό.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print