Ακολουθήστε μας:

logo
Menu

Επίδοση ειδοποιητηρίων σε επαγγελματίες του Δήμου

Άμεση ήταν η αντίδραση του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου, ύστερα από την επίδοση  ειδοποιητηρίων στις 4 Ιουνίου σε επαγγελματίες του Δήμου, για τον καταλογισμό του τέλους και  προστίμου για την κατάληψη  κοινόχρηστου – δημοτικού χώρου.

Την επόμενη  κιόλας μέρα, σε  συνάντηση που είχε το προεδρείο του Συλλόγου με τον Δήμαρχο κ. Ζαμάνη, αλλά και με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, διευκρινίστηκε ότι αφενός  η επίδοση την συγκεκριμένη χρονική στιγμή έγινε για να είμαστε μέσα στις χρονικές προθεσμίες – προκειμένου οι επαγγελματίες να ωφεληθούν από την ρύθμιση των 100 δόσεων – και αφετέρου ήρθαμε σε συνεννόηση, έτσι ώστε εφόσον οι επαγγελματίες εξοφλήσουν το τέλος  χρήσης κοινόχρηστου χώρου (το  οποίο είναι και νόμιμο) θα σβηστούν τα πρόστιμα και οι όποιες προσαυξήσεις . Οι επαγγελματίες στους οποίους έχουν επιβληθεί τα πρόστιμα μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Παπασταθόπουλο 6973203149 ή τον Αντιπρόεδρο κ. Ζηκίδη 6936932460

 ή με την αρμόδια υπάλληλο κ. Κανλή 2132030650

Τέλος,  ο Σύλλογος είναι σε συνεχή συνεννόηση με τις υπηρεσίες του Δήμου και  τον Δήμαρχο  κ. Ζαμάνη  (καθώς και τον νέο Δήμαρχο  κ. Καλαφατέλη),  προκειμένου να αποσαφηνισθούν οι ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβούν και τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι  επαγγελματίες του δήμου μας, οι οποίοι θέλουν να εκμεταλλευτούν δημοτικούς – κοινόχρηστους χώρους, για να έχουν την σχετική νόμιμη άδεια. Στις επόμενες ημέρες ο Εμπορικός Σύλλογος θα ενημερώσει  τα μέλη του σχετικά.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print